Donem suport al Pecaditos U.D. de Futbol 7

Donem suport al Pecaditos U.D. de Futbol 7

Congelats Magasa continua apostant per l'esport de casa i aquest cop ho fa amb un equip de Futbol 7 de les Lligues Lleida, el Pecaditos U.D., on posarà la seva imatge als pantalons de l'equipació dels jugadors.

El Pecaditos U.D. competeix actualment a la Lliga F7 de Veterans de +30 de Lligues Lleida, juntament amb nou equips més. L'equip, que actualment va quart a la classificació, va amb ganes d'acabar primers de la categoria i poder competir a la Lliga Catalana i la Internacional. Aquest any ja han guanyat La Copa de la categoria. El conjunt està format per quinze jugadors: Andrea Incani, Jordi Antorn, Daniel Hernández, Gerard Albadalejo, Manu Cáceres, Joan Cagigas, Ivan Lara, Xavier Florensa, Jorge Salinas, Eric Carrera, Marc Escudero, Oscar Lara, José Antonio Villuendas, Jordi Agustí i Fernando Santamaria.

 

El Pecaditos U.D. juga un cop per setmana a diferents camps de futbol de la comarca del Segrià (Bordeta, Torrefarrera, Atlètic Segre...). El pròxim partit serà el 16 de gener a les 22:10 a les instal·lacions de la UE Bordeta.